V
Princessa Mia's Land
Bounjouer

Assalammualaikum . Welcome to My-Onl-Diary . Keep following me & I'll give you more & more love . KamsaHamiDa . Love me now, love me then, love me forever, until the end.



Entries About Links Stuff


Tagboard





Bila ayah ber-Guitar :)


Assalammualaikum && Bounjour Fellash 

Contest 
Mia dimana ? Mia disini . Aucakk >.< Curi tagline AC Mizal . 
Kehangatan contest " cutee boy & girl on the block " makin terasa bahangnyaa . 
Jom Join ramai - ramai . Tak rugi pun sayanggg . 
Girl digalakkan , Boy dialu-alukann . 
Hadiah menarik menanti anda .
Ecewahhhh >.< tah hape hape . 

Pembaca Setia MyBlog
Mia baru sedar yang Mia ada readers rupanyaaa .
Thanks bebanyak guys . 
Semalam ramai yang kasi Mia advice suruh ignore je pasal kutuk-kutuk tuh .
Kawan-kawan di laman sesawang nih ternyata caring ek ^^
TwitterFwen <3 FacebookFwen <3 BloggerFwen <3
Iloveyou

STAY-IN-BACK-ELECTRIC GUITAR

video

Memang dah berkurun ayah saya nih tak bermain guitar . 
Sebab ayah tak pernah main gitar elektrik pun 
Selalunya bila Jamming ayah kenamain drum 
*SAYA BANGGA ADA FAMILY AHLI MUZIK *
Keluarga seni lah katakan , jealous jugak bila 
sepupu-sepupu pandai bermain muzik ++ nyanyi .
Saya cuma pandai tengok jahhh >.< 
eh eh , tawu jugak ceket-ceket auwww .
Daddy boomboom ajar titewwww xD

p/s : kalau lagu blog saya menganggu konsentrasi anda , tekan pause je kay . Lagu ada diatas sana tuh .